Verzekeringsadviseur Buitendienst Zakelijk (Zwolle)

Ben jij een zeer ervaren netwerker? Ben je betrouwbaar, ondernemend ingesteld, heb je kennis van zakelijke verzekeringen en ken je de Zwolse regio op je duimpje? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van verzekeringsadviseur buitendienst zakelijk!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.
Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functiebeschrijving
Een nieuwe markt ontdekken en bewerken? Als zeer ervaren netwerker draai jij je hand daar niet voor om. Je hebt de nodige energie en de drive om ons marktaandeel in de regio Zwolle sterk te laten groeien. Je bent betrouwbaar, vakkundig en ondernemend ingesteld. Daarbij kun je uitstekend zelfstandig werken, maar ben je ook een echte teamspeler. Met je collega’s signaleer je marktkansen en bedenk je commerciële acties om de teamdoelstellingen te halen.

Als verzekeringsadviseur buitendienst geef je (samen met je collega’s) verzekeringsadvies aan zakelijke klanten in de regio Zwolle. Je krijgt een portefeuille met klanten om te bedienen en daarnaast veel ruimte om jouw bestand uit te bouwen met nieuwe klanten. Jouw portefeuille bestaat uit klanten in de regio Zwolle en een aantal landelijke accounts. Samen met een binnendienstadviseur ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, kwaliteit, rendement en groei van de klantenportefeuille.

Profiel

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • In het bezit van WFT Basis & Schade (zakelijk en particulier) en Inkomen & Vermogen
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het geven van verzekeringsadvies in de zakelijke markt
  • Woonachtig in of nabij de gemeente Zwolle
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Zeer communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Enthousiast, proactief, doortastend en resultaatgericht
  • Flexibel en bereid om ’s avonds te werken
  • Je bent bereid je door studie continu verder te ontwikkelen
  • In het bezit van een zakelijk netwerk in Zwolle

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ernst Ogink, Teamleider buitendienst zakelijke verzekeringen via 06-3334 02 30.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 april 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, solliciteer dan via onze website www.werkenbijvrieling.nl, en klik bij de juiste vacature op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.