Adviseur buitendienst zakelijk

Ben jij een ambitieuze, enthousiaste en proactieve adviseur met commerciële slagkracht? Een teamspeler die energie krijgt van adviesgesprekken en het laten groeien van een portefeuille? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wie zijn wij?
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste

Wat ga jij doen?
Als adviseur zakelijke buitendienst ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Jij gaat op bezoek bij onze relaties, dit gaat voornamelijk om ZZP'ers en MKB-bedrijven. Jij brengt hun behoeften in kaart en weet deze om te zetten naar een geschikte (verzekerings-)oplossing. Je bent zichtbaar in de regio en onderhoudt de bestaande portefeuille. Daarnaast vind jij het met jouw commerciële instelling, creativiteit en eigen netwerk, ook een uitdaging om de portefeuille zelf verder te laten groeien. 

De klant kan bij jou terecht voor de juiste verzekeringsoplossingen en te treffen preventiemaatregelen. Een uitdaging die jij met jouw bevlogen inzet en proactieve werkhouding graag aangaat. Met jouw persoonlijke benadering en deskundigheid weet je wat er speelt bij je klanten en weet je waar de risico’s liggen.

Elke ondernemer wil toch met jou zaken doen!

Wat breng jij mee:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • In het bezit van WFT Basis & Schade (zakelijk en particulier) en Inkomen & Vermogen;
  • Wonen en netwerk hebben in het werkgebied (Dedemsvaart-Hardenberg);
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling;
  • Zeer communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;;
  • Enthousiast, proactief, doortastend en resultaatgericht;
  • Flexibel en bereid om ’s avonds te werken;
  • Je bent bereid je door studie continu verder te ontwikkelen;
  • Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met je collega’s.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteren kan tot 26 november 2021. Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Acties