Verzekeringsadviseur Buitendienst Particulier

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel en heb jij kennis van particuliere verzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van verzekeringsadviseur buitendienst particulier!

Wie zijn wij?
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.
Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wat ga jij doen?
Jij zorgt voor de excellente klantbediening. Daarnaast creëer je commerciële kansen en weet deze succesvol te verzilveren. Je profileert je en je bent actief in lokale netwerken en vertegenwoordigt Vrieling Adviesgroep in al haar facetten.

Samen met een binnendienstadviseur ben jij verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, kwaliteit, omzet en groei van jouw eigen klantenportefeuille. Je bezoekt klanten thuis voor een uitgebreide risico-inventarisatie en/of het doornemen van het bestaande verzekeringspakket. Jij adviseert en biedt bestaande en potentiële klanten daarbij verzekeringsproducten en diensten aan passend bij de persoonlijke situatie. Jij kunt breed adviseren en moedigt klanten aan om totaalklant van Vrieling Adviesgroep te worden. Met jouw energie en enthousiasme maak jij elke dag het verschil!  

Wat breng jij mee

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Vereist: WFT basis; schade; vermogen;
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Enthousiast, proactief, doortastend en resultaatgericht;
  • Flexibel en bereid om ’s avonds te werken;
  • Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met je collega’s;
  • Je bent bereid je door studie continu verder te bekwamen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een goede én premievrije pensioenregeling. Dit houdt in dat Vrieling de volledige kosten van je pensioenregeling voor haar rekening neemt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties