Adviseur Risicomanagement  
Vrieling groeit en wil verder groeien in de groot zakelijke markt. Heb je ervaring met risicomanagement en zakelijke verzekeringen? Voel jij je prettig in een adviserende rol en vind jij het voeren van acquisitie een leuke uitdaging? Haal jij plezier uit het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van adviseur risicomanagement.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als Adviseur Risicomanagement ben je een deskundige sparringpartner voor onze klanten (bedrijven met > 50 werknemers). Je krijgt de verantwoordelijkheid om groei te realiseren binnen de groot zakelijke markt. Dat doe je door, samen met jouw collega’s, een nieuw concept vorm te geven en in de markt te gaan zetten. Het moet jouw ambitie zijn een groot marktaandeel te verwerven waarbij je voornamelijk gericht bent op bedrijven in de provincie Overijssel. Je geeft advies en begeleidt ondernemingen vanuit risicomanagement. Kennis en ervaring met Risico Management, verzekeringen en binnen de groot zakelijke markt is hiervoor een must. Je doorziet de krachten die spelen in organisaties en weet daar op een natuurlijke manier op in te spelen. Daarnaast heb je de bereidheid en kunde om je te begeven in zakelijke netwerken. Het zitting nemen in één van de besturen zie je daarbij als vanzelfsprekendheid. Je bent een relatiebouwer die zowel extern als intern snel contacten weet op te bouwen. Langdurige relaties opbouwen en onderhouden, daar is waar je plezier uit haalt.

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO+ / universitair werk- en denkniveau;
  • Minimaal 7 jaar ervaring op het gebied van advisering van zakelijke relaties in het groot zakelijk segment;
  • Ruime ervaring met Risico Management;
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, Schade particulier + zakelijk, Inkomen en Vermogen;
  • Je bent in het bezit van Assurantie A, NIMA B en een opleiding op het gebied van risicomanagement;
  • Je hebt in staat om, samen met collega’s, een concept verder te ontwikkelen en in de markt te zetten;
  • Communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent een goede gesprekspartner op directie niveau;
  • Teamplayer, klantgericht, analytisch vermogen, communicatief, besluitvaardig en professioneel;
  • Bij voorkeur woon je in Zwolle of omgeving;

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ernst Ogink, Teamleider buitendienst zakelijke verzekeringen via 06-3334 02 30.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 juli 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen. Een assesment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties