Adviseur Oldtimerverzekeringen

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Heb je kennis van verzekeringen en droom jij ’s nachts over oldtimers? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van Adviseur oldtimerverzekeringen.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Vetera is onderdeel van Vrieling Adviesgroep en gespecialiseerd in oldtimerverzekeringen. Door jarenlange ervaring hebben wij verstand van verzekeren en hebben onze medewerkers een grote passie voor oldtimers. Meer informatie over Vetera vind je op vetera-oldtimerverzekeringen.nl

Functieomschrijving
Als adviseur werk je in een jong en gedreven team vanuit ons kantoor in Dedemsvaart. Je bedient onze klanten op het gebied van oldtimerverzekeringen. Je inventariseert de wensen en behoeften van klanten en probeert hierbij de juiste verzekeringsoplossing te zoeken. Je hebt dagelijks telefoon en e-mail contact met klanten en bovendien ontvang je klanten op kantoor. Je beantwoordt vragen van klanten, plant afspraken zorgvuldig in en verwerkt wijzigingen. Met het team neem je deel aan landelijke oldtimerbeurzen waarbij je volop acquisitie voert.

Wat verwachten wij van jou?
• MBO (+) werk- en denkniveau
• In het bezit van WFT Basis en Schade particulier of bent bereid om hiervoor te leren
• Je hebt kennis van en interesse in oldtimers
• Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling
• Zeer communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
• Je bent een prettige teamspeler

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast en servicegericht team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Ook organiseren we regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Steven Gerrits, Teamleider Vetera, via 0523 - 28 23 28.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan tot 15 juni 2020 via deze website door te klikken op de knop 'solliciteren'. Verstuur via dit formulier online je sollicitatie en CV (pdf). Sollicitaties per post en e-mail nemen we niet in behandeling. Bekijk voor meer informatie de sollicitatieprocedure bij Vrieling.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.