Adviseur Camper- en Caravanverzekeringen

Ben jij een echte teamspeler? Haal jij energie uit het werven van nieuwe klanten en heb jij affiniteit met de recreatiebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wie zijn wij?
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Aveco Verzekeringen is onderdeel van Vrieling Adviesgroep en gespecialiseerd in camper- en caravanverzekeringen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt hebben wij onder andere voor campers een eigen product ontwikkeld: het Camper ZekerheidsPakket. Hiermee zijn wij marktleider in Nederland. Meer informatie over Aveco Verzekeringen vind je op avecoverzekeringen.nl

Wat ga jij doen?
Als adviseur werk jij in een enthousiast en gedreven team. Je inventariseert de wensen en de behoeften van klanten en zoekt  hierbij de juiste verzekeringsoplossing. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het interne- relatiebeheer met de camper- en caravanbedrijven waarmee Aveco samenwerkt. Jij bent commercieel ingesteld en houdt van een uitdaging. Met het team neem je deel aan landelijke kampeerbeurzen en dealershows waarbij je actief acquisitie voert. Dit betekent: volop diversiteit en uitdaging!

Wat breng jij mee

  • MBO plus/ HBO werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring in een commerciële werkomgeving;
  • Vereist: WFT basis; schade particulier;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Enthousiast, proactief, doortastend en resultaatgericht;
  • Flexibel inzetbaar i.v.m. deelname aan beurzen
  • Je bent een teamspeler en weet van aanpakken.
  • Affiniteit met kamperen en reizen met campers- en caravans is een pré

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een goede én premievrije pensioenregeling. Dit houdt in dat Vrieling de volledige kosten van je pensioenregeling voor haar rekening neemt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Acties