Adviseur Camper- en Caravanverzekeringen

Als adviseur camper en caravan hou je er van om mensen van goed advies te voorzien. Sales zit in je bloed maar je gaat ook voor de beste oplossing voor de klant. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk en beschikt over commercieel inzicht.

Wat ga jij doen? 
Je bent werkzaam in een enthousiast en gedreven team. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en we werken samen om doelstellingen te halen. Je inventariseert de wensen en de behoeften van klanten en zoekt hierbij de juiste verzekeringsoplossing. Je hebt zowel telefonisch als per mail contact met bestaande en nieuwe klanten. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het interne- relatiebeheer met de camper- en caravanbedrijven waar Aveco mee samenwerkt. Je werkt samen met onze accountmanagers die wekelijks onderweg zijn om onze partners te bezoeken. Daarnaast ben je commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging.

Met het team neem je deel aan landelijke kampeerbeurzen en dealershows waarbij je actief acquisitie voert. Tevens gaan we elk jaar naar de Caravansalon in Dusseldorf om kennis te vergaren en op de hoogte te blijven van al het nieuws op de markt. Jij wordt specialist om klanten maatwerk te bieden en hierdoor kom je in contact met bijzondere mensen en voertuigen. Eigenlijk ben je alle dagen met vakantie bezig.

Kortom: als Adviseur Camper en Caravanverzekeringen zitten je dagen vol met diversiteit en uitdaging!

Wat breng jij mee 

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in een commerciële werkomgeving.
 • WFT basis; schade particulier of bereid deze te behalen.
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Enthousiast, proactief, doortastend en resultaatgericht.
 • Flexibel inzetbaar i.v.m. deelname aan beurzen.
 • Je bent een teamspeler en weet van aanpakken. 
 • Affiniteit met kamperen en reizen met campers- en caravans is een pré. 

Wie zijn wij? 
Aveco Verzekeringen, bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep, houdt zich bezig met het verzekeren van campers en caravans. Wij willen ons onderscheiden door de persoonlijke klantbenadering van onze samenwerkers die affiniteit hebben met campers en caravans, en die ook zeer betrokken en integer zijn. Klanten mogen van ons verwachten dat wij hen voorzien van een camper- of caravanverzekering met de beste voorwaarden! Het team van Aveco werkt vanuit de locatie Dedemsvaart. We zijn landelijk actief en aanwezig op vakbeurzen, tijdens dealershows en events die gedurende het jaar plaatsvinden. 

Vrieling is een financiële dienstverlener in het Oosten van Nederland. Bij Vrieling werken ruim 250 samenwerkers in drie vestigingen in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart. Het familiebedrijf houdt zich dagelijks bezig met adviseren van particuliere en zakelijke klanten op financieel gebied. Denk hierbij aan het kopen van een huis, het afsluiten van een caravanverzekering en het inventariseren van bedrijfsrisico’s. Het succes van Vrieling zit in het persoonlijk contact met de klant. Onder het motto rust, continuïteit en zekerheid staat Vrieling zijn klanten bij in iedere levensfase. 

Onze visie
Aveco Verzekeringen is dé specialist in camper- en caravanverzekeringen. Wij bieden caravan- & camperbezitters rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier door verzekeringen aan te bieden met de beste voorwaarden en service. Door nauw in contact te zijn met toonaangevende camper- en caravanbedrijven en Aveco expertise en taxatie - het taxatie en expertisebedrijf gespecialiseerd in caravans en campers – willen wij een snelle en uitstekende schadeafhandeling blijven garanderen in geval van schade en pech voor al onze klanten. 
 
Onze werkwijze is persoonlijk én met passie voor kamperen. We hebben ons als doel gesteld om enthousiaste klanten te creëren. 

Wat hebben wij jou te bieden?  

 • Een uitdagende functie met opleiding en (persoonlijke en professionele) ontwikkelingsmogelijkheden met ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
 • Salaris op basis van opleiding, ervaring en competenties.
 • Premievrij pensioensopbouw.
 • Een baan van 28-40 uur per week.
 • 28 vakantiedagen per jaar.
 • Mogelijkheden tot thuiswerken met een thuiswerkvergoeding.
 • Deelname aan de Vrieling Academie (persoonlijke ontwikkeling).
 • Korting op dienstverlening van Vrieling (verzekeringen, makelaardij en financieel advies etc.).
 • Vrieling Vitality (programma dat bewegen stimuleert en beloont).
 • Voordelig lunchen in het bedrijfsrestaurant.
 • Vrijdagmiddagborrel en andere gezellige personeelsactiviteiten. Successen mogen gevierd worden!
 • Uiteraard een goed Onboardingstraject zodat je binnen no time alle ins en outs van Aveco weet.

Ben jij enthousiast? 
We komen graag met jou in contact. Solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl  

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen! 

Heb je toch eerst nog vragen? 
Neem dan gerust contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate Recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. 

 

 

Acties