Adviseur Aveco camper- en caravanverzekeringen

Als adviseur camper en caravan ben je resultaatgericht, communicatief sterk en beschik je over commercieel inzicht. Je kan goed samenwerken en gaat altijd voor een enthousiaste klant. Daarnaast is het fijn als je affiniteit hebt met campers en caravans. Herken jij je hierin? Lees dan verder!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Aveco Verzekeringen is onderdeel van Vrieling Adviesgroep en gespecialiseerd in camper- en caravanverzekeringen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt hebben wij onder andere voor campers een eigen product ontwikkeld: het Camper ZekerheidsPakket. Hiermee zijn wij marktleider van Nederland. Meer informatie over Aveco Verzekeringen vind je op avecoverzekeringen.nl.

Functieomschrijving
Als adviseur werk je in een jong en gedreven verkoopteam vanuit ons kantoor in Dedemsvaart. Je inventariseert de wensen en de behoeften van klanten en probeert hierbij de juiste verzekeringsoplossing te zoeken. Ook ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de camper- en caravanbedrijven waarmee Aveco samenwerkt. Je bent commercieel ingesteld, houdt van een uitdaging en het werken met targets. Met het team neem je deel aan landelijke kampeerbeurzen en dealershows waarbij je volop acquisitie voert.

Wat verwachten wij van jou?
• Je ambieert een uitdagende carrière in de verzekeringsbranche
• Je kunt onze klanten enthousiast maken
• Je wilt investeren in eigen ontwikkeling
• Je krijgt energie van nieuwe klanten werven
• Je bent een prettige teamspeler
• Bij voorkeur in het bezit van WFT Basis en WFT Schade particulier
• Enige werkervaring in een commerciële werkomgeving in de (financiële) dienstverlening

Wat hebben wij jou te bieden?
• Een commerciële adviesfunctie bij Aveco Verzekeringen
• Interne opleiding voor adviesvaardigheden klantgericht denken
• Externe opleiding met vakdiploma's tot verzekeringsadviseur
• Veel doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf

Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Frans Niemeijer, Teamleider Aveco, via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Solliciteren kan tot 1 april. Wij werken met een online systeem voor het verwerken van binnenkomende sollicitaties. Daarom worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per e-mail helaas niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.