Verzekeringsadviseur Buitendienst Particulier (Zwolle)
Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel en heb je kennis van particuliere verzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van verzekeringsadviseur buitendienst particulier!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee! 

Functiebeschrijving
Als verzekeringsadviseur buitendienst geef je (samen met je collega’s) verzekeringsadvies aan particuliere klanten in de regio Zwolle. Je bezoekt klanten thuis voor een uitgebreide risico-inventarisatie en/of het doornemen van het bestaande verzekeringspakket. Samen met een binnendienstadviseur ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, kwaliteit, omzet en groei van je eigen klantenportefeuille. En met het particuliere adviesteam signaleer je marktkansen en bedenk je commerciële acties om de teamdoelstellingen te halen. Bovendien speel je in op kansen voor andere bedrijfsonderdelen van Vrieling, zoals Vrieling Hypotheken en de RegioBank.

Profiel
•HBO werk- en denkniveau
•In het bezit van WFT Basis en Schade, en bij voorkeur ook Inkomen en Vermogen
•Minimaal 3 jaar ervaring in het geven van verzekeringsadvies
•Woonachtig in of nabij de gemeente Zwolle
•Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
•Zeer communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
•Enthousiast, proactief, doortastend en resultaatgericht
•Flexibel en bereid om ’s avonds te werken
•Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met je collega’s
•Je bent bereid je door studie continu verder te bekwamen

Arbeidsvoorwaarden
Vrieling Adviesgroep biedt je een uitdagende functie met prettige werksfeer in een jong, enthousiast en servicegericht team. Je hebt als medewerker van Vrieling goede arbeidsvoorwaarden, waaronder: een marktconform salaris, een premievrije pensioenregeling, korting op je verzekeringen en andere diensten van Vrieling. Ook organiseren de kantoorleiding en de personeelsvereniging regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Wat hebben wij jou te bieden? 
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten. 

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen van Leeuwen, Teamleider Verzekeringen Particulier via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 september 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.