Adviseur binnendienst particuliere verzekeringen
Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel en heb je kennis van particuliere verzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van verzekeringsadviseur binnendienst particulier!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.
Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als verzekeringsadviseur bedien je (samen met je collega’s) onze klanten op het gebied van particuliere verzekeringen. Je hebt dagelijks via telefoon en e-mail contact met klanten. Bovendien ontvang je klanten op kantoor. Je geeft verzekeringsadvies, je sluit verzekeringen af, beantwoordt vragen, plant afspraken en verwerkt wijzigingen.

Wat verwachten wij van jou?
• Minimaal MBO werk- en denkniveau
• Je hebt meerdere jaren ervaring in het verzekeringsvak
• Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Schade particulier
• Je hebt een commerciële, advies- en servicegerichte instelling
• Je bent bereid om af en toe ’s avonds en in het weekend te werken

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden, een prima salaris en een 32 tot 40-urige werkweek. Je standplaats is Dedemsvaart of Hardenberg. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen van Leeuwen, Teamleider Verzekeringen particulier, via 06 – 47 78 94 78.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 oktober 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Wij werken met een digitaal systeem voor het verwerken van sollicitaties. Daarom worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.