Medewerker planning en ondersteuning

Ben jij een administratieve topper? Een kei in plannen en organiseren? Ben jij klantgericht en tover jij met gemak een glimlach op het gezicht van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee! Camper Caravan Expertise (CCE) is onderdeel van Vrieling Adviesgroep en gespecialiseerd in taxaties en schade-expertise voor campers en caravans. Meer informatie over CCE vind je op campercaravanexpertise.nl

Functieomschrijving
Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor de planning van de taxaties van caravans en campers die worden uitgevoerd door de experts & taxateurs van CCE. Jij deelt de route zo efficiënt mogelijk voor jouw collega’s in. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het plannen en beheren van de agenda’s van de experts en taxateurs hoort ook in jouw takenpakket. Je gaat nauwkeurig te werk en hebt oog voor zaken die verbeterd kunnen worden. Dit alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Je doet dit niet alleen, maar samen met je collega’s van de afdeling CCE.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief zeer vaardig, je kunt je mondeling goed uitdrukken
  • Je bent klantgericht, want jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten
  • Je bent een kei in plannen en organiseren en je kan hierin goed prioriteiten stellen
  • Je bent stressbestendig, flexibel en gewend om proactief te handelen
  • Je bent collegiaal en kan goed samenwerken in een team

Wat hebben wij jou te bieden?
Een parttime baan (16 uur per week) in een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Sjoerd Meijer, Teamleider CCE, via 06-27883215.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot en met 5 maart 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Let op: we werken met een digitaal systeem voor het verwerken van binnenkomende sollicitaties daarom worden schriftelijke sollicitaties per reguliere post en sollicitaties per email helaas niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.