Accountmanager caravan- en camperverzekeringen
Heb jij, net als wij, een passie voor campers en caravans? Of heb je tenminste interesse in kamperen op wielen? En ben je daarnaast ondernemend en commercieel ingesteld? Dan is het de moeite waard om verder te lezen. Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een collega voor deze hele leuke functie.

Als accountmanager caravan- en camperverzekeringen is geen dag hetzelfde. Je bent super flexibel en je kan jouw dag zelf invullen. Hoewel je heel zelfstandig bent, sta je er niet alleen voor. Op kantoor zitten jouw collega’s waarmee je veel telefonisch contact hebt en die je in ieder geval 1 x per week op kantoor in Dedemsvaart ziet en spreekt. De rest van de week trek je door heel het land om (nieuwe) bedrijven te bezoeken en jouw netwerk te vergroten in de camper- en caravanbranche.

Wie je bent
Je staat je mannetje en bent voor onze klanten een gesprekspartner op niveau. Je loopt niet weg voor koude acquisitie, je bent een doorzetter en bouwt actief aan een goede relatie met de samenwerkende bedrijven en aan je netwerk. Je voegt daad bij het woord en je gaat voor uitstekende service. Je hebt ervaring in een commerciële buitendienstfunctie, houdt van een uitdaging en het werken met targets en bent toe aan een tweede of derde stap in je carrière.

Wat je zoal doet
- Bezoeken en onderhouden van de relaties met importeurs.
- Bezoeken, versterken en uitbreiden van de contacten met camper- en caravanbedrijven.
- Verzorgen van en meedenken over geschikte promotiematerialen bij de camper- en caravanbedrijven.
- Bezoeken en deelnemen aan camper- en caravanbeurzen.
- Presentatie en uitleg geven aan de medewerkers van de camper- en caravanbedrijven over de klantvoordelen van het  verzekeringsproduct en samenwerking m.b.t. schadesturing.
- Vast (telefonisch) aanspreekpunt voor camper- en caravanbedrijven.
- Bijhouden van ontwikkelingen in de camper- en caravanmarkt.
- Signaleren van mogelijkheden om het verzekeringsproduct verder te innoveren.
- Voorbereiden en uitvoeren commerciële acties.
- Werven van nieuwe dealers en accounts.

Je neemt de volgende opleiding, kennis en ervaring mee 
- Diploma van een commerciële HBO-opleiding.
- In bezit van of bereid tot het behalen van Wft basis + Wft Particulier.
- Diploma van een Nima/Sales A Professioneel Verkopen, Nima/Sales B Accountmanagement of soortgelijke opleiding(en) is gewenst.
- Relevante werkervaring als accountmanager in een buitendienstfunctie.
- Kennis van of interesse in campers en caravans is een pré.

Wat wij bieden
Een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team. Er worden regelmatig leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Een fulltime functie met goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Een auto, laptop en telefoon om je functie goed uit te kunnen voeren.

Over Aveco
Aveco Verzekeringen is gespecialiseerd in camper- en caravanverzekeringen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt hebben wij onder andere voor campers een uniek product ontwikkeld: Het Camper ZekerheidsPakket. Hiermee zijn wij marktleider van Nederland. Aveco Verzekeringen maakt onderdeel uit van Vrieling Adviesgroep. Vrieling Adviesgroep bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen, waarbij elk onderdeel zich gespecialiseerd heeft in een bepaald onderdeel van financiële dienstverlening. Vrieling Adviesgroep telt meer dan 240 medewerkers.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 21 oktober 2019. Solliciteren? Let op! Wij werken met een digitaal systeem voor het verwerken van binnenkomende sollicitaties. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur je sollicitatie en CV (pdf) online.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.